Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ...!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3/12/2009. ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΗ 1. ΤΗΝ ΩΡΑ 1Ο-11 ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ". ΤΗΝ ΩΡΑ 11-12 ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ". ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" ΣΤΙΣ 12-1.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..!!

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ


Η Ορκωμοσία των προπτυχιακών
φοιτητών θα πραγματοποιηθεί την
Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009 και
ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα ΠΑΜ 15
του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.

ΙΣΤΟΡΙΑ:
ΤΟ 2008 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ Γ.Σ. ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 13339, ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΕΤΗ ΤΩΝ 2008-2010. ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

ΣΤΑΔΙΟ 1ο

ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ.....

Δημιουργήθηκε 7μελής επιτροπή αξιολόγησης εσωτερικού ελέγχου του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με συμμετοχή μελών Δ.Ε.Π. του τμήματός μας.

Συνεχίζουμε και επιμένουμε, μετά από εισήγηση προς τα μέλη της επιτροπής αλλά και στη Γ.Σ. τμήματος να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των , Στάδιο 2ο και Στάδιο 3ο, ώστε να συγκεντρωθούν οι απόψεις-προτάσεις των φοιτητών για την καλύτερη λειτουργεία και την βελτίωση ορισμένων αδυναμιών που παρατηρούνται στο τμήμα μας.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ!!!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ BLOG ΜΑΣ..!!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ...
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ...